10 Julai 2013

Salam Ramadhan 1434H

alhamdulillah...masih diberi kesempatan untuk bertemu Ramadhan tahun 1434H.....tapi belum tentu dapat dihabiskan kesemua 30 hari....semoga ada umur yang panjang untuk melaksanakannya.... ;)

amacam header baru mak??? cool tak??? bukan aku yang kodek...adik aku dari kejauhan wassup tanya nak edit dak...uihhh boleh sangat...nak tunggu aku edit??? memang tak la kan....hehehehehe...ouh, dah nak masuk asar...tak lama lagi azan maghrib pulak...kat rumah nie tak dak pun kurma...tunggu papa balik satgi la kot dia beli....

macam biasa, hari nie still cuti....membuat persiapan akhir untuk final esok...sangat menguji minda dan kesabaran bila final paper jatuh dalam bulan posa....tapi dah call mak, mintak bacakan Yassin...mintak doakan anak mak sorang ni nak jawab exam....dan semoga ada keberkatan ketika menjawab soalan esok pagi...hehehehe

apa pun, Salam Ramadhan untuk semua....maaf sekiranya ada kekhilafan yang lalu....jaga mulut, jaga mata, jaga telinga....dan semualah....semoga Ramadhan kali nie menjernihkan kembali hubungan persaudaraan sesama kita....*berharap sangat  T______T *
menu untuk berbuka today??? maybe sambal sotong je lah kot....aku semalam beriya masak rendang daging...dengan harapan laki aku balik makan dan puji sedap....alih-alih sikit ja dia makan....siap cakap, 'abang tak berapa rendang-rendang nie'....hoiihhh, penat tau masak...tapi tak pa....boleh buat sahur...kang bukak posa boleh makan lagi...selagi tak habis, meh kita perangat rendang tu sampai jadi serunding....muahahahaha *dasar pemalas punya bini*

pstttt....doakan aku esok...paper communication.....kalau tak ingat point, harap-harap aku ada idea nak goreng ape yang patut...hik3


2 ulasan :

Nor Salmi berkata...

Salam perkenalan dan selamat berpuasa

zulhusna berkata...

Wah, dah ada kawan baru...Salam Perkenalan & Selamat Berpuasa jugak ;)