23 September 2014

Kuew Teow Bolognese


My brunch today.....

Penah makan??? aku first time
 dah nampak macam kuew teow tomyam rupa dia.....tapi ini adalah bolognese.....

Pagi tadi aku tak sempat nak rebus spageti....nampak kuew teow, celur kuew teow ajelah....senang....muahahaha

dah, jom makan....

Bismillahirrahmanirrahim

15 September 2014

I'm the kuli


Assalamualaikum.....

cuti ke hari nie??? balik kampung??? aku bercuti di Langkawi....  T____T

Bengkel Penyeragaman SPKM kat Hotel Grand Continental Langkawi.....3 hari 2 malam....ingatkan tak sempat nak hapdate.....tapi sebab laptop ada ja depan muka aku....makna kata boleh la nak buat keja part time....ekekeke

Ni 2nd day.....Langkawi hujan.....tak tau la apa anak-anak aku buat kat bilik.....

Untuk bengkel nie, aku update next entry okei

Babaiiiiiiiii

12 September 2014

Minggu bengkel

Blog cuti seminggu.....apasal???? sebab tuan tanah nak kena pie bengkel.....seminggu....yipppaaaa *lompatbintang*

Memandangkan nie minggu last aku nak berpoya-poya sebelum kelas start minggu depan, akan ku gunakan setiap masa dengan penuh berhemah.....jadiknya, kita jumpa minggu satu lagi no..... ;)

adios amigos