04 Mac 2011

panggilan HANGIT!!!!

penah korang kena panggilan hangit???? ala-ala glamer gitew....masuk hot fm, tapi x cam pon sora DJ yg ari2 dok dengaq time pie qeja tue....hik3....I malu...
ceh, ada aku kesah itu sora sapa punya gerangan????
masalahnya, aku nie kena panggilan hangit taik ayam..
bukan setakat taik ayam, suma taik ada la....heeeee, benci!!!!!

al-kisahnya....pagi tadi.....aku ni ada asgment kena buat, konon-konon la rajin stay up sampai koi 3 pagi....
pastu lena tebongkang tak sedaq apa dah sampai la laki aku bangun nak pie toilet dlm koi 5 lebih gitew....
aku cam besa, amik henpon kat sebelah, nk tengok jam...mana tau awai lagi, leh aku lena seround dua...aku kan taik lena...bak kata laki aku, 'letak pie la kat mana pon, lena mcm kena langgaq....ntah angkat masok blk ayaq pon x sedaq pa'....hahahahahaha....hover kan laki aku

oh, tesasar cerita.... :)
aku tengok henpon, ada 3 misscall....no aku x kenai, tapi blah utara punya la...
aku ingat adik-beradik aku ka, sanak sedara ka, sahabat handai ka....dengan bengongnya aku pon pie call balik....yala, 3x misscall....takot gak ada benda yang x besh jadik kat kampung tue.....
then, bila call...ada sorang mamat angkat.....
helllllloooooo, aku nie kalau dh dengaq sora jantan yg x penah aku kenai, jgn harap la aku nak call lagi....melainkan aku kenai n ada benda urgent ja....
terus aku letak, sambung tidoq....zzzzzzzzzzzzzz
pastu, masa aku siap2 nak pie qeja, mamat tu plak call....aku angkat, yala kot tadi aku mamai....bleh plak dok tanya aku, 'ni sapa???'
eh, aku yg call hg dulu ka, hg yg call aku???
sapa yg patot tanya 'ni sapa????'
aku letak...malas nk layan...then msg msuk
'cpa ni...u dok mana...umo bpa'
HELLOOOOOOOOOOOOO!!!!!! aku bukan pompuan gedik nak hegeh2 balas msg stranger yang ntah hapa2 ja....mls nk layan, aku delete suma number n msg...

otw pie qeja, mamat tu tepon lagi....dalam qeta, sblh laki aku....aku hangin dah la....aku angkat, aku jerit 'sapa nie!!!!!'...dia bg salam, aku terus letak...
mmg nie peel aku kot, org yg tetiba nak buat2 baik ngan aku yg tak pena akuh kenai, tapi tesilap msg or call, mmg carik masalah....aku tak SUKA!!!!
then leh plak msg, 'ni cpa...sy jan dari alor star'
gitu la la kot ayat dia...mls nk hengat dah
aku gitau laki aku...
besa la org laki, tengah drive, bini plak cita ada org dok call pepagi buta, mau tak hangin.....dia amik henpon aku, dia call...
adakah anda rasa laki aku akan :
1.   cakap elok2, bg salam, tanya habaq???  
2.   penuh dengan caci maki dipagi hari????
ya, anda memang bijak....
pagi2 laki aku dah maki2 orang....letak terus la mamat tue....
aku nie style mls nk layan, aku delete ja number...
laki aku dok dlm qeta dok bising tu ja la....
then smpai opis, msg masuk....
caci maki dari mamat tersebut...
spt biasa, aku tak kan balas
layan org bodo, kita sama jadi bodo
so, aku delete terus
satgi balik umah laki aku baca, tak pasai2 ja ada hat kena penumbuk
hohohohoho
then, setel

ish, ada lagi ka style org tersilap call or msg zaman lani????
agak2 la....koi 4.30 pagi nak tepon org...
silap banyak la kalau dah tepon cakap ngan laki aku
hahahahahahaha

tu ja

daaaaaa

3 ulasan :

w.a.w.a berkata...

gggggrrrr...menakutkan! hehehe

zulhusna berkata...

tau xpa....menyemak pala otak aku ja layan org cenggini...huh!!

♥e'in♥ berkata...

mmg ade g owg cm2 laa.. jgn layan.. huhu..