19 Mac 2011

hat nie pon haram ek....


comel kan botol susu nie...geram ja tengok....
mula-mula tue ingat nak ambik je barangan AVENT...pastu jalan lagik terus jumpa yang nie....
tengok kecik, cute, chomel, trus je grab tanpa tengok hat len dah....
dan-dan berangan tengah susukan bb nanti dengan botol tecit tonet tomei ni

baru-baru nie pulak, da kuar paper pasal pengharaman botol susu
aku ni xde la excited sangat nak tengok botol yang aku beli ni jenis yang free BPA or tak
sebab ingat dah beli mahal skit even cenonet je ha, konpom-konpom lah ok...kan

pastu semalam tedetik kat ati ni nak cek jugak
search balik hat berita tue....
rupa-rupanya botol tecit tomei tenonet ni ada salah satu tanda kat bawah nie :-

  • Nombor 7 Pla_7.jpg

  • Nombor 7 dan PC Pla_7PC.jpg

  • Nombor 7 dan ‘other’Pla_7ot.jpg




  • cian aku
    punya la seronot masa beli botoi nieh, siap berangan bagai
    at last xleh guna jugak

    sabaq ye nak....nanti mak n bapak pi cari hat baru na
    utk anak mak jugak...huhuhu

    2 ulasan :

    mamaleen berkata...

    simpan je la.. sayang nak buang.. anyway header cute sgt

    zulhusna berkata...

    adik yg buat...husna dh x sempat nk bukak pon blog nie...hehehehe