14 Mac 2011

aktiviti malam tadik

untuk pengetahuan,idup aku sekarang ni superb  bizi, weeken ja ngadap buku....weeken ja ngadap u..huh, penat den....dah xdak masa nak bersosial  T__T ....aritu masa register tengok jadual kena pie class 5x ja 1 sem...nie bila dah jadi extra class bagai, kuiz itu ini, test lagik, suma dah jadi tiap2 minggu....tensiiiiii okeh
naseb baek dah ada member nak pie skali, xdak la laki aku pagi-pagi nak kena pie antaq, petang plak pie ambik....rugi, buang masa + money....tapi aku suke.....suke sangat....yela, dari dia dok terbongkang sampai asaq, bek la pie n amik aku lik skolah....da gak pekdah....muahahaha
tapi kan, bila dah pie ngan member...pagi-pagi dlm koi 7 dah tepacak kat bawah umah....pastu dah maghrib baru sampai umah....tetiba rasa rindu, rindu kat laki aku, (^___^)
balik umah, xdak benda len nak tanya, konpom tanya nie dulu, 'abg lapaq dak??? makan dak gie????'...kesian kan tinggai laki macam tue....naseb baek anak tak kuaq gie, mau nanti aku tinggai baby ngan bapak baby, tatau la apa nak jadi kat umah tue....mau 2-2 kebuluran pa kat umah.... ;)
so semalam, spt yang dijanjikan, jom kuaq makan....haku dah xdak hati nak masak, penat dowhhh....semalam ada quiz n test....tidoq aku lani x menentu...tepi katil sambil baca buku....sobsobsob...(tapi bukan baca pon, dok lena....aku kan taik lena...tepi katil pon boleh....hahahaha)
semalam pie makan kat Rasamas....ala, depa lani tengah wat promotion pa ntah...da sorang mamat tu mai kat opis dok promote....dia nk jumpa ex-bos aku....tapi disebabkan aku malas nak layan, aku beli ja trus kupon-kupon tue...senang
sebenaqnya, aku x penah pon makan kat rasamas nie....dapurmas presint 9 tu slalu lah...hehehe....ni kira 1st time la....
lik dari class, dah maghrib....mandi solat, trus kuaq...kesian laki aku tue, asyik gado lapaq ja.....dah, jom makan...makan puas-puas...
dan hidangan dia tidak mengecewakan...
sedaaaaaaapppppppppp....leh pie lagi
kupon pon banyak lagi, beli 1 hidangan, dapat 1 free...untung okeh...padahal aku beli menatang kupon tu bru 25 hengget....berbaloi-baloi lah wa cakap lu....


sila abaikan tangan yang gemok itu...hahahahaha
see, sedap je tengok....tak rasa lagik, rasa dia....phewwwwwwwwwwwwwww, superb.....ni baru  4....ada lagi yang laki aku nak melantak...besa la, dia kan kebuluq dari pagi tak makan apa gie....oderla bang, kang I bayar....huhuhuhu


haku makan ciken chop....bb aku teringin...hahahahaha, halasan....yang tang tengah tue mee rebus....not bad jugak, laki aku punya....dia sorang 3 pinggan, benda yang berlainan....adik n kak aku makan nasik ayam + prime roast chiken pa ntah....menarik
tapi yang paling aku suker, coleslaw dia......yummmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dah abeh tue, pie cuci mata....laki aku ajak tengok wayang, tiket dah book...sementara dok tunggu time tu, sila pergi menggedikkan diri anda dahulu cam haku....hahahah

eh, aku x penah gie kan upload gambaq time preggy time perot besaq kan???? mau tengok???
tak takut pangsan?????
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hebat...clap ur head 10x

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 tadaaaaaaaaaaaaaa

perot dah sama besaq ngan kungfu panda....hahahahahahahahaha

muka belemoih....tu yang hamik gambaq kecik ja tue....tapi semalam bukan tengok cita nie, x kuaq pon lagi....pie tengok cita renggo ka ringgo ntah....cita katun...aku tak larat dah okeh....tapi sebab kesian kat my hubby yang dok kalut nak tengok wayang, hamba yang menurut perintah je la....tapi macam besa la, baru masuk panggung, tengah layan iklan...aku dah parking pala kat bau laki aku sampai abeh cita....pastu bila jaga siap cakap, cam x besh ja cita ringgo nie....hahahahahahaha...lena cam kena langgaq leh plak komen pasai cita yang haku x tengok langsung tue....  :)

ouhhhh, x puas eh tengok aku dari jauh???? tak nampak perot??? biaq betoi....takpa2, aku paham....
aku kan cun melecun....konpom suma nak tengok kan gambar diri ini yang terkinie....ngeh3
jom la, jom la scroll reramai

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


 >_<

malu I.....sebab tue gambaq sengaja diblurkan...saja bagi eksen tang perot ja...hahahaha
dah gemok
baju suma dah x muat
baju kurung hat selama ni aku pakai gelebeh pon dah ketat
so tepaksa la cari baju yang sesuai
sadis okeh
xpa2, nanti da leh pakai kebaya balik
I hope so
jadik, lani biaq la gemok pon
gemok-gemok pon maintain chumeeeel what....
hahahahahahahahaha


3 ulasan :

AvicEaNNa berkata...

un dh boooolat!!!;-p

ch!natsu berkata...

c0mel..!!! hehe..
bile due nie?
chin plak yg xsbr.. hehe~
hope kamu b baby chat2 jer ye.. =)

zulhusna berkata...

aviceanna : tau xpa...ingat hg sorang ja leh bolatttt, aku pon bulehhh....muahahaha
Chin : insyaAllah, due bln 6 nie....amiiiin, semoga 2-2 selamat hendak-Nya