09 Mac 2011

jom cari nama anak aku...hahahaha, poyoooo

eh, perlu ka tanya orang nak boh nama anak sendirik apa dia???
perlu???
tak yah???

hurmmmmm...masih tercari n penat memikir
kalau boboy, nk letak apa
kalau gegurl nak letak nama apa pulak

idea laki bini??? wat sementara waktu, nama yang disuggest oleh laki aku tak brapa bleh blah....opssssssss...hahahaha
ha la, dia kalau sebut A, A la dia nak....tamau nama len dah
aku nie kalau boleh nak jugak nama hat sedap, ada makna....laki aku???? men sedap mulut dia jala nak boh nama apa
siap leh cakap, 'ala, nanti abg yang pie register'.....
helloooooo, kamu pie register nama anak ja....I nie yang mengandungkan bb ke hulu ke hilir 9 bulan 10 ari, deliverkan baby tu, takan xdak share bab nama anak, kan3...
lagi xleh blah bila laki aku cakap, anak pompuan nak letak juliana evans, dak pon dia atillia....eeeeeeeeeeeeeeeee, nyampah...kecik-kecik dah nak meng-upkan anak senirik...menci!!! sebab tu aku cakap idea laki aku memang xleh blah
hahahahahaha

aku nie ada jugak mencari-cari, tapi tadak la hover sangat nak cari nama tue...sebabnya aku n laki aku nak nama yang pendek, senang sebut, ada makna yang elok...cukup..
cari kat tenet pon xdak la dapat yang bersesuaian dengan ati naluri aku
tengok la, kot2 ada idea dari viewer or blogger pasal nama anak....leh la letak makna skali...
mana tau kot-kot aku bekenan...hehehehe

* dah, tamau buang masa kat sini dah...aku baru baca ada member class post kat pesbuk, weekend nie quiz economy....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mlm nie tak tidoq la aku...

;(

4 ulasan :

♛ nadia the blogger berkata...

hannah damia :)

zulhusna berkata...

panjang tue....makna??? hehehe
kalau buleh nak yang pangkal z, tengah h...cam zulhusna nie....keh3

♥ bella nabila ♥ berkata...

zulhijjah ! ela dah bg sedap ni..Z ada H ada .

zulhusna berkata...

idea hg memang xleh blah....muahahaha