11 Mac 2011

bilik nombor 2....

seperti mana yang puan-puan,cik-cik, tuan-tuan sedia maklum....aku adalah PA....jadi, sebagai PA seharusnya kat opis ada bilik senirik, sebelah bilik bos.....tak kesah la bilik kecik or besaq, tp tetap bilik....dan aku tetap menghargai setiap harta kerajaan itu....muahahahaha

tapi ada satu masalah....aku dah dapat trace lately...rupa-rupanya, aku telah ada 2 bilik dalam sekelip mata....hebat kan??? masih perlu berterima kasih kepada kerajaan untuk bilik yang nombor 2 itu....walaupun perlu berkongsi, aku tetap menghargainya.....toink3  *_______*

bilik nombor 2 nie lain dari yang lain okeh....ramai orang memerlukannya seperti aku....kalau tadak bilik ni, aku rasa konpom ramai yang cuti tanpa gaji....wakakakaka
tau bilik apakah itu????

mari kawan-kawan, kita scroll sebentar....daripada pening membaca hayat-hayat aku kat ataih nie, meh kita exercise tangan dan jari jemari....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

comei tak kawan-kawan??? inilah bilik aku nombot 2...

~JAMBAN~

pagi-pagi sampai opis, aku kena punch kat jamban nie dulu....opis pulak sejuk nak mammmmm....gila okeh...pastu turun pie beli bekpes, aku kena singgah lagi....pas bekpes, kena pie jugak.....time rehat, pas makan, kena pie lagi.....
kadang pas semayang, kena pie jenguk lagik...

huwaaaaaa...x larat nak jalan....jamban kat opis jauh dari bilik I....kadang I tahan ja, sampai dah xleh tahan, I kena pie jugak melawat bilik nombot 2 nie..... :(
sampai paha I melecet, sebab tue I pakai suaq pie opis arini....hahahahahhahaha...alasan xleh blah...

2 ulasan :

cik ayin berkata...

hahaha..lucu je

zulhusna berkata...

=)...hidup penuh dengan halasan