01 Disember 2010

pelik...awat tak sama

eh, aku pelik...sebab pa entry arini still masuk kat bulan november? 
awat bukan disember? nak kata pc aku yang  salah timing, dah cek tadik....ok ja....
ka kena set kat blog???

anyone...help me pehlizzzzzzzz

p/s :fidah, k.un tau fidah konpom tau...tulun sat gtau cam mana nak wat.... hohohohoho

6 ulasan :

bella nabila berkata...

bukan ka pi kat setting oastu pilih formating?

nOthinGs tO dispLay berkata...

p tgk kat setting ang tu weh..

zulhusna berkata...

shah : aku dah pie kat setting....pastu bila aku klik, dia cuma suh pilih style mana tarikh yg aku nak ja...yg nak edit tarikh mcm mana pulak weh

cik pidah :)) berkata...

haha
k un,jgn ah pggei fidah
pidah la,bru ganas.haha :D

mybe pc xbtoi kot?
kalu blog pya hal,
p setting>formatting
tp kt ctu ad masa ja
ambek kuala lumpur punya

zulhusna berkata...

PIDAH!!!!

ha, k.un dah set...member bagitau....k.un punya zone k.un set ikot PACIFIC,okeh...tu yang lain dari yang lain...hahahahaha

btw, thanx my dear

cik pidah :)) berkata...

terok lah kak un ni
gabra sungguh
hahaa