09 Julai 2010

Opismu Opisku jua....hahahaha

Nampaknya, petang2 jumaat ni mmg dinantikan oleh dak gomen...yela, rehat dari koi 12.15pm sampai la 2.45pm...fuh, lama tu...tp utk org pompuan, yg mana tayah p semayang jumaat tu, time ni x penah cukup utk window shopping, makan2, borak2, anyam ketupat...auwwww, i loike...keh3..memang sat sangat la rasa kt opis klu ari jumaat...


Mcm aku pulak, dari pagi td bos ada meeting...ptg pon bos meeting lagik...mmg aku jula-juli la kt bilik ni sengsowang...hahahaha...dan pulak update blog yg cute mute ni (prasan)...dan la aku snap gambaq bilik aku yg ntah apa-apa....nk nengok ke tempat aku mencari sesuap nasi??? ehehehe...malu la...wakakaka...


sat2, nantikan kemunculannya....TET!!!


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sabor ye
-
-
-
-
-
-
-

ni side dlm bilik aku...saja blurkan coz tak tantek....heheheh
-
-
-
-
-
-
-
-

ni side depan aku...penuh ngn benda alah nie...siap ada 'bola2 api' lagi...ada anak dak opis aku cakap, tempat aku byk mainan, klu dia lalu depan bilik, konpom benti pegang bear yg tetonggeng tu....hahahahaha 
-
-
-
-
-
-
-

 ha, ni la tempat aku yg sebenornye....semak kan...gasak la...siap ada bantal dakap g, leh wat tito...hik3...nk tengok g ka??? nah amik g sebijik....menyomakkan page nie...

 Ni plak side dari bilik bos...kesian aku, meja kecik ja...bilik kecik, x muat meja besar...kasut bersepah je bawah tu...ngeeeeeeee


Ha, ni aku dh x blur kan dah...mcm cantek la pulak...ahakkkksssss....pokok2 hiasan atas tu, ori tau...my ex-bos punya...dia pindah p ADTEC Batu Pahat, xmo bawak...so aku amik la...menyemakkan bilik aku yg sedia semak nie...hihihihi

Itu je la al-kisahnye pasal bilik aku...nk amik full side, den sogan...manyak pulak mata memandang nti ha...mau bos pulak p bukak, mmg dia tau la PA dia tadak qeja...hahaha...
Dah2...kang telebeh2 pulak aku nie...ngah serabot memikio enpon yg dh golap, xleh nk on...adoiiii, 1st gaji tu bli enpon nie...nk repair la pulak, den sayang enpon eden tu..... uwaaaaaaaa  ;(

2 ulasan :

bella nabila berkata...

huhu...da tgk blog ela??????ahakz...

zulhusna berkata...

dak g pon...meh la link dia