01 November 2011

Kim Kardashian Files for Divorce from Kris Humphries???

OMG!!!! watdehek....tak silap aku, wedding depa ni bukan men gah lagi tayang kat TV, 2 jam kot kat channel 712 pasal wedding depa nie ja... 10 billion kot abeh kat situ..baru 2 months atau lebih tepat lagi 72 hari married dah nak divorce??? masa bercinta aku tengok bukan men gah lagi...hohohohoho

dah la aku nie memang peminat tegar rancangan depa macam Khloe + Kourt take miami la, Kim's fairytale wedding la..suma aku ikot....gila kentannnnnnnnnggggggggggg punya amik tau pasal pemili nie...hahahahaha..tetiba je divorce....ni la artis...tak kesah la barat ke apa, depa tak dak rules yang mengatakan itu salah, ini tak boleh, itu haram...so, terima je la....

tapi apa pon, aku tetap tabik kat pemili nie...suma super duper gojes...tak caya??? jom kita cuci mata di pagi Selasa...muahahahahaha


3 sisters yang kebabooommm...gambaq adalah blur,harap maklum


ouh Rob yang hensem....cair I tau...hahahahaha...Scott yang pegang curut tu, hat ni memang x bleh blah  T____T


Kim & Bruce - bapak diorang tapi bukan bapak betul, bapak tiri


awesome!!!!!!!!!!!!! so gojes


Kourtney + Scott = Mason


gulppppp....tau bapa juta??? google ler seniri...hehehehe



speechless


romantikusdiamore


see,cantek kannnn


yang 1 & 2 dari kiri ni,belasan taon okeh....tapi muka,mature gila...tak macam budak skolah pon


alololololo...ni Mason,anak si Kourtney


aku yang pompuan tengok pon dia ni lawa gila,apatah lagik orang laki,kan








dan akhirnya, kim's fairytale wedding musnah jugak....membazir duetttt









nice pict





5 ulasan :

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

Dalam 3 orang beradik tu, Yana paling suka Khloe!
Truly gojes, dulu gem0k, skrg dah mantap! Khloe & Lamar pun sesangat romantis. I loikeeee (^^,)

hakak CNN berkata...

agaknyer derang neh kawen keluar duit riban biler cerai duit masuk riban-riban kutt...tuh pasal cepat-cepat kawen cepat-cepat cerai..hahh kannn pandai tak sy spekuu..hahaha

zulhusna berkata...

Yana : biar betul suke Khloe??? die kan cam kasar skit, pastu men cakap lepas je...kite suke Kim...walaupun die suke tipu adik-adik die...muahahaha

zulhusna berkata...

hakak CNN :hahahaha..itu la..adoi, 10 billion kot, mati idop balik pon duet tak cukup 10 billion...bukan 10 billion, 1 juta pon belum tentu ada...muahahahaha * tp cam betul je statement tu, coz macam ade bace pasal tu jgk...ntah,retis le katekan

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

Yerp..suka Khloe, bab die sempoi jerk! Hahahaha...