21 November 2011

Final ~ Malaysia vs Indonesia

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....Malaysia akan bertemu Indon malam nie untuk menentukan siapa juara bola sepak sukan sea kali nie......agak-agak, sapa menang eh??? dah la si Bad tak main malam nie, takkan nak harapkan Izzaq kot...dia x leh main hokei....suka meralik...bola dah duduk depan pintu gol pon leh pulak dia pie sepak kok laiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn....hadoiiii....harapkan tinggi je tak cukup dik, bek si Wan ke apa ntah budak tu, kecik, pendek....tapi semangat....auuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm....baru la harimau malaya, kan3...

wah, bukan men semangat aku dok komen pasal bola....macam la laki aku teror sangat mainnye.....men futsal pon dah pancit, men bola aku tak tau la laki aku jadi macam mana....muahahahahaha

tapi apa pon, si kecik comei mama nie Zulfa Haiqal telah menunjukkan bakat-bakat terpendam nak jadik player futball....tak caya?????


































































silalah  percaya

2 ulasan :

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

Malaysia kena tabah & bertahan sampai akhir waktu perlawanan malam ni...
Jgn biarkan Indon ganyang pemain Mesia, ari ni mesti Indon men lagi kasar daripada game lepas. Rasanya malam ni nya game mesti lagi sengit, Indon mesti nak balas dendam ngan Mesia nanti.

Jiay0u2x Harimau Muda (^^,)

zulhusna berkata...

yana : tawu xpe....aritu Indon tak turunkan pon pemain kesebelasan utama diorang, diorang nak simpan untuk malam nie...kita pulak malam ni, ramai pulak yang injured...ntah la, tawakal je...doa dari jauh, mintak bagi menang...hurmmmm

MALAYSIA...MALAYSIA....MALAYSIA!!!!