15 Disember 2011

Baby Cute Contest!





Sesiapa yang ada anak, yang come-lote....jangan segan-segan nak joint contest nie eh....senang kacang tanah je, meh klik sini untuk penyertaan....joint jangan tak joint, joint jangan tak joint!!!! 
hadiah sangatlah lumayan....sila jangan juling mata membaca hadiah-hadiah berikut :

Hadiah yang bakal dimenangi :

Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 



Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.



*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA



kodek punya kodek, gambaq ni aku rasa Haiqal paaaalinnnnngggg comel cam aku....muahahahaha








Nama baby : Zulfa Haiqal bin Zulfahimi

Tarikh Lahir  : 23 Jun 2011 (Khamis malam Jumaat)

Nama mak baby : Nurul Husna Mat Yussuf



dan aku nak tag  






*psttt...kawan-kawan...kalau xdak gambaq bb nak letak, boh le gambaq Haiqal jugak...muahahahaha  T_________T

_________________________________________________

*thanx k.leen sebab tag husna*



syarat -syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun.   = Haiqal nak masuk 6 bulan ;)
2. Sila Letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda.   = DONE
3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK.  = DONE
4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini.  = DONE
5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda.  = DONE
6. Terbuka kepada anak sendiri/ anak saudara / adik anda. = ANAK sendiri aummmm
7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi didalam entry anda.  = DONE
7. Sila nyatakan nama anda,nama baby dan tarikh lahir baby.  = DONE
8. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4orang untuk join contest ini.  = DONE
9. Tinggalkan link entry anda di kotak komen.  = DONE

4 ulasan :

♥ bella nabila ♥ berkata...

nampak sangat ela kena buh gambaq hekal gak

zulhusna berkata...

hahaha

LZ Qimayra berkata...

saya datang dari contest yang sama .. sementara menunggu tarikh tutup, jom bw sambil follow kalau sudi :)

btw, saya dah follow blog ni, gud luck utk contest! :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/baby-cute-contest.html

from sabah with love ^^

zulhusna berkata...

LZ Qimayra : sy dah view + follow ur blog too ;)