12 Mei 2011

NUR KASIH


TERUJANYA AKU NAK TENGOK CITA NIE

so apa lagi, cepat book tarikh nie

nak book tiket macam tak juai lagi

satgi kena pelangkung plak ngan bebudak kaunter kat GSC tue

hehehehehe

aku dah cakap kat laki aku

19 hb ni nak pie tengok cita nie

nak or tak nak, kena pie tengok jugak

laki aku kan poyo sikit, bila cita aku nak tengok sesangat, mula la buat muka

cuba cita dia nak tengok, sanggup pie Pavi la, Mid Valley la

tapi tak pa

kalau laki aku tak mau pie, leh aku ajak kenalan yang lain

leh feeling lain macam sikit

hahahahahahahahahaha

dan harap sangat bb dalam perot tak buat hal

kang tak pasal-pasal ada orang kena usung pie spital

hikhikhikhik

jadi, ape lagi

moh ler reramai memeriahkan panggung

jangan lupa bawak tissue bebanyak

satgi ayaq mata meleleh, tak kan nak lap kat baju

tak gitew

T_________T

4 ulasan :

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

Cite ni? Saya yg xmo g tengok, tapi pakwe sy giler excited nak g tengok..

saya cakap kat die, g tgok sorang2, x pun ajak je org len... hahahaha (giler ayat kejam)!!!

zulhusna berkata...

eh3....cite nie harusla pegi tengok...mane bleh tak pegi....tak pon nanti tunggu kuar kat astro first je...baru leh feeling2 kat umah sengsorang....hahahaha

deeya berkata...

nak layan crite nie sensorang jer lah dalam bilik .. download aje senang . haha !

zulhusna berkata...

deeya : ala,lambat nk kuar kt tenet...ni nk kene jadik org 1st tengok life...baru boleh poyo...tak gitew...hehehe