06 Mei 2011

Imanina vs Haziq

Weekend baru nie kak aku yang duduk kat salak tinggi tue mai lepak umah sebab umah depa tengah renovate....so, dia bawak la tentera darat & tentera laut yang ganas-ganas itu sekali....hala, kalau tak bawak bebudak nie, camno nak idop......mau meroyan kak aku satgie....hehehehehe

aku pulak, weekend tue tak sangat nak spend masa ngan depa nie....depa kuaq, aku konpom tamau ikot...besa la, study tak abeh gie, ngan ada lagi satu paper, pie mana pon aku tamau....satgi aku rasa rugi masa....even aku kat umah, tapi tak study, dok lena ja, aku lebih rasa puaih ati....hahahahaha...giloooo

ye, sesungguhnya seronok bila ada anak-anak kat sisi...kan3....tak kesah la anak buah ka, anak menakan ka, tapi lain ja rasa....budak2 kan tatau apa, walaupon dah kena debik dua tiga das, dia still maintain.....ce tengok cam si haziq nie....kadang aku kesian tengok dia kena kelepuk ngan mak dia, tapi apakan daya....dah memang buas tahap nak mammmmmppppppppppppp....ada ja akai haluih dia nak bagi kak aku marah....kadang aku pon hanginnnnnn....kat mulut tu, sentiasa menjawab...ikot sapa pon tatau.....ayat besa dia 'abang boring la, abang nak main game boleh tak?'...bila suma orang buat tatau, mula la dia berlari ke sana  sini....kotak kosong pon dia bleh dok buat main....aku nie ngan tak brapa nak larat bejalan, boleh setakat tempik jala....aku kan saiko jugak ngan bebudak nie....nak lebih-lebih, takot kenan kat bb dalam perot....tengok sudehhhhhh....keh3


tengok....aku dah cakap...nie gambaq aku pie giant aritu...pie cari raga baby....tengok haziq tue, boleh dia dok pie masuk celah raga....pastu nak keluaq tak boleh, mula la nak cari pasai.....patot la kak aku migrain....hahahahahaha..orang kiri kanan pon tekejut tengok ada budak dalam raga nie....haish la awang nie sorang....

tak tengok adik dia lagi.....lani dah pandai cakap 'mamam'....hat tu jala...hahahahaha...bleh tahan lasak jugak si kecik tu pon....dulu, tamau langsung kat laki aku....lani, pantang nampak laki aku dah gelak mengekek....apa yang dia suka pon tatau....laki aku men bola ngan si abang dia, aku rasa tak lawak pon....dia gelak mengekek-ngekek tengok....sangat chumillllllllllllllllllllll..... :)


ni la budak kecik tonet tue...dok dalam playpen, mak dia bagi present kat anak aku....tima kasih bebanyak la kak....dah save bajet....tilam orang bagi, katil bb orang bagi.....rezeki bb murah sungguh...kan bb kan...terharu aku   T___T

ha, si imanina lani dok wat gila stereng.......sekuat ati plak tue dia men....asal nampak ja benda bulat yang dia boleh pusing, mula la, 'ngennnnngggg   ngenggggg   ngennnnnngggggg'...hahahahahaha...dah cam budak laki aku tengok...naseb baik la mak dia bagi pakai skirt, kalau idok, konpom orang cakap nie laki......semalam pie alamanda, saja letak budak kecik nie dalam qeta yang kena boh syiling tue....dia punya pusing stereng tak hengat orang kiri kanan dah......hahahahahahaha
balik dari alamanda semalam, laki aku drive sambil pegang dia....tu pon dia nak ngenggggggggggggggg jugak sampai terlena....hadoih la adik......memang nanti abang dia kena buli la ngan si adik.....abang tu setakat buas ja, tapi lembik......siap la haziq....hehehehehehe

nah, tatap la ye koleksi anak kakak aku...nanti anak aku pulakssss   >______<












3 ulasan :

deeya berkata...

alolor ! chumelnya diowang nie .. kalau dapat kat dya nie da lame ku picit2 budak nie . geram ! haha ~ bebudak nakal biase la .. mesti bapak dia kaki bola . huhu ~

Cik Ezy berkata...

bdk2 kalo xnkal xsah..
tp comel..
hehe

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

Alahai....cumil sungguh!!! Sabar yer mummy Husna, x lama dah ada baby sdiri!!!

Jom join ni : http://yanfie.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-bebelan-saja.html