31 Mei 2011

Hepi Besday to my luvly asben

I lap U beri much lah....muahmuahmuah

gewdiksss hokei....hahahahaha

arini besday laki haku....hadiah??? tadak...sori ye bang....nak balik kampung nie, ada komitmen lain nak kena buat dulu....tapi aku tau, laki aku nie dah dok aim masa kemudian yang memungkinkan dia dapat hadiah SURPRISEEEEEEEEEEE!!!! iyola tue ye bang...tunggu je la...jadi kenyataan ke idok, nanti la kite tengok ye...ngeh3

apa pon, dihari yang bermakna nie, ayang nak ucapkan 

'SELAMAT HARI LAHIR ABANG'

semoga panjang umur, murah rezeki (yela, nak tambah lagi sorang sikit ari ja lagi nie), dapat jadi pemimpin untuk ayang n bakal anak dunia akhirat, dapat cari rezeki lebih untuk masa akan datang (leh la ayang abang capai cita-cita yang menggunung-ganang tue...hehehehe), semoga lebih sihat, semoga jadi lagi rajin (nanti ada baby, nak kena mengasuh lagi, basuh baju lagi, lampin baby lagi), semoga cepat muak main game (letih tengok ari2 dia dok ngadap game tue...huhuhu) semoga semoga semoga
harap semuanya baik-baik aja ye

ayang nak abang tau, apa pon yang jadi, ayang tetap sokong abang & ayang akan tetap kat sisi abang hingga ke akhirnya
amin


3 ulasan :

Muslimah Optimis berkata...

wahhh..bahagianya..selamat hari ulang tahun kelahiran untuk zul.. semoga dalam lindungan Allah selalu..ameen

shaLiciOus berkata...

apa kata nanti aku ngan ang pakat2 amek game laki kita tu pastu kita p juai beli baju kita?? pergh!! mesti terbaek kan..aku pun cemuih tengok dok maen game tue..

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

suwitnyaaaaaaa... ♥