10 April 2011

Maharaja Lawak

tengok dak rancangan nie? aku tetiba rasa terjatuh chenta ngan lawak si Nabil.....tak jemu hokei....siyes lawak, mau seploh kali tengok pon aku tak dak nak merungut bagai, konpom terkucil tegelak sengsorang....hahahahaha
tobat tak tipu....memang, bila dah abeh rancangan nie pon, kalau aku teringat lawak nabil, konpom golak...mahapmahapmahap
sempoi la lu nabil
walaopon banyak kontrobesi, dolu la....tapi haku tetap shuke.....masa time si apek nak komen pon, dia leh lagik wat lawak bangang.....muahahahahahaha...
hat minggu ke2 nie, dia sambung lagi cita minggu lepas.....lawak siot.....n apa yang aku nampak, dia pandai amik ati audience ngan juri.....sempooooooooiiiiii ja.....tak macam Jozan....hat baru-baru nie, leh pulak si Johan N zizan dok wat terhegeh-hegeh time selawat....eeeeeeeeeee, x berkenannya aku....dah la lawak tu tak brapa nak lawak...tolong la paham sensitiviti agama Islam sket....agak2 la nak melawak pon, benda camtu bukan untuk wat lawak la....harap pihak juri pon sensitive jugak bab nie....at least baru berakai sikit kot depa....huhuhu
wah, tetiba haku plak emo....hehehehehe
so, bagi sesapa yang memang tatau nak wat apa ngan kredit bebanyak tue, moh kite pakat ngundi nabil.....haku tak ngundi pon, tapi haku shuker lawak bangang + kreatip + up to date yang si nabil wat tue....tak caya??? meh tengok kat sini nabil minggu 1 ngan lagi satu  nabil minggu 2...konpom lawak + gelak guling-guling.....

2 ulasan :

Cik Ezy berkata...

jozan pnye lawak kdg2 over skit..
tp ttp suke jozan..
nabil plng best..
lawak die laen dr yg laen..
=)

shah berkata...

kenape la aku tak nengok maharaja lawaks ni...ade satu lagi yg aku x nengok...hantu kak limah...
xtau ape2 kalu org bercerite...kih3..