13 April 2011

bila perot semakin membesar......

Takotttt tengoknya haaaaa......kawan-kawan kat opis selalu tegoq, 'eh, dah besar la.....dulu tak nampak sangat....ni dah makin besar eh....' kalau nak tau, aku peknen baru 30 minggu....aku leh senyum ja la....nak buat camno, dah memang besaq....sampai suma baju aku dah makin kecik ja aku rasa....dulu suar size S aku leh sarung gie, ni baru-baru nie pie cari suar len, tengok-tengok kena amik saiz M.....time test suar tue, aku tengok perot aku....mak aiiiiiiiiiiiiiiiiii, besaqnya.....bujuq ke depan....sampai ada orang teguq aku, 'eh, perut husna dah nampak jatuh la....dah 8 bulan eh?'.....tapi hakikatnya baru 7 bulan.....huwaaaaaa, takotnya aku....siap ada yang cakap, kembaq.....nehi-nehi, aku cek sorang ja....jangan la, barang bb aku beli tak abeh lagi nie....
bb, makan banyak sangat eh...ka mak bb yang makan sampai tak hengat donia??? huhuhuhu

arini aku bangun lewat...koi 7.15am...baju tak dan ion, aku men capai ja...cari baju yang tak yah ion....muahahahahaha...tapi baju yang ada adalah baju kurung...aku tau baju kurung nie memang aku muat gie....tapi tadi, ramai yang teguq....'eh husna, ko leh pakai lagi baju kurung? aku senyum jala...aku tak dan nak ion daaaaaa....tengok perot pon dah macam kain balut buah nangka...dak pon cempedak....sendat siot...aku kaver ngan blazer pon still nampak...yela, perot aku kan semakin membujuq, memang tak leh nak kaver la.....ni la masalah aku ari-ari....dulu aku bising kat laki aku pasal kain n suaq, suma dah ketat.....dah tak leh pakai....nie baju pulak la jadi masalah....nak cari baju baru, kang laki aku bising...any idea???

baju ouh baju

3 ulasan :

deeya berkata...

akak .. belilah baju mengandung . comey jer dya tengok akak ipar dulu pkai baju cenggituh .. huhu ~

zulhusna berkata...

deeya : bukan tanak beli...aritu dah beli, tapi bila balik umah, tengok bahu plak jatuh....dah xleh pakai...rugi je beli....mase test tu cam ok ja

shaLiciOus berkata...

beli dress ja weh..dress konpom tak nampak sangat..hehehe..aku yang 5minggu ni pun dah nampak perut..ngeri aku rasa..aku tgk org len tak plak nampak cm perut aku..matakedarah kuat sgt..hehe