21 April 2011

barang yang ditunggu dah kunjung tiba....ngeh3

yeay....aku shuker....aku shuker.....semalam, barang yang ditunggu-tunggu dah tiba.....macam tau-tau ja aku cuti semalam...yolah, arini aku exam, paper eco...konon semalam nak study....konon je la....pastu pepagi ari dah ada orang call, 'cik nurul husna? saya dari Pos Laju.....arini ade kat rumah dak? ade barang nak hantar....'....aku time tue tengah mamai-mamai lagi....aku pon cakap ade, agak2 nak datang pukul brape??? orang Pos Laju tue cakap, dalam tengahari....ok, dan la aku sambung membuta....muahaahaha...

so, seperti yang dijanjikan orang Pos Laju tue sampai....ketuk-ketuk pintu umah...aku nie tengah study, sarung tudung terus bukak pintu.....bila bukak pintu ja, tengok ada satu bungkusan besaq atas rak kasut luaq umah....dalam ati, 'mesti *********************** nie'.....dah berbunga-bunga ati aku....hahahahaha
yang orang Pos Laju tue siap cakap lagi, 'ni ************************************....jauhnya beli....Pos Laju caj RM11....mahal jugak tue' aku pon dengan tersipu-sipu cakap, 'tak, kawan belikan nie....  ;) '

dah orang tu blah, terus aku angkat kotak tue.....naseb baek la tak berat sangat....kalau dak, mau tunggu laki aku balik la baru leh bawak masuk....aku kan x leh angkat berat...hahahahahaha,  halasan cam hammmmmpeh....

tau apa aku dapat???? nak tengok ka???? ce scroll kat bawah....kalau jumpa tue, memang luck yang sangat baek....  >___<

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sabaq na
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


see.....kotak dia pon dah membuatkan aku tak sabaq nak bukak.....yang xleh blah, no tepon tepampang elok ja.....hahahahahahaha (moral tunjuk address : mana tau kot-kot ada viewer yang nak wat seprais untuk aku ka, nak antaq adiah camnie ka....keh3)

tapi, bila bukak jadik macam nie

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



 ouh, pampers drypers rupa-rupanya....bagos, gak, aku tak beli lagi untuk baby....hihihihihihi

dan bila bukak kotak, tau apa dia??????

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-



tilam baby yang sangat chumelllllll.......i loike.....ni versi tadak sarung...haku dah bukak sarung tue, nak basuh....haku kan hover, macam anak nak kuaq esok lusa ja..... >_____<

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
--
-
dan lagik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
scroll lagik
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hehehehehehehe
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


alololololololololololo.....tomey2 nie....
chomel kan???? versi ada sarung pulak..... mickey n minnie gitu....sangat shuker....aku leh stop study, dok tangkap gambaq sengsorang....pastu letak tengah-tengah umah, konon nak bagi laki aku, adik aku n kak aku tengok......hahahahahahahaha, hover kan.....

time study leh pulak aku dok sengih-sengih sengsorang bila tengok tilam nie
sambil berangan 'nanti aku baca buku, leh la baby tengok tv lepak atas tilam ni'
hahahahahahahahahahaha
berangan tak kalah

apa pon, aku ingin mengucapkan jutaan tima kasih kat kawan aku  
dia la bagi hadiah nie....kata dia, 'aku bagi hadiah nie untuk kegunaan anak hang turun temurun'
TQ fwen.....tilam kekabu gitew....harusla guna turun temurun.....wat shushah shushah ja
tima kasih daun keladi weh.....kalau bleh, bagi la lagi.....hahahahahahahaha
i lap u lah
muahmuahmuah


4 ulasan :

AvicEaNNa berkata...

uish...comeynya tilam depa..syok tidoq..harap2 x jadik cam mak dia..kaki tidoq..hahaha

p/s:terima kasih sgt2 kat kakak 2..cntik la beliau wat..huhu

zulhusna berkata...

ha, kan...xpa2, aku tunggu anak hang plak....nanti aku bagi pinjam...hahahahah

say to easy=) berkata...

comelnyer tilam...bestlah dpt hadiah besar2..

zulhusna berkata...

say to easy : ha'ah....suke sangat...tak expect pon member nak bagi....hehehehe