26 April 2011

asik-asik qeta wat hal

tengok, cuti nak baca buku....tapi konon-konon je la....dari tadi, asik berpesbuk....tengahari tadi tak masak, suh laki aku cari lauk ja....nak jadikan cita, qeta xleh nak start....dari petang kemarin gie....haish la qeta nie.....baru ingat nak maintain ja sampai abeh 9 taon, tengok2 wat hal lagi.....dah beribu riban abeh kat dia sorang....aku nak tolong pon, tengah pikiaqkan anak nie...kalau suma bagi kat qeta, cian baby...kan baby kan...

ni dah kena towing masuk workshop....sori la bang, tak dapek den nak ngikot....esok ada paper, study tak abeh gie....camno eh nak bagi qeta tu okei ja sampai abeh bayaq??? den dah lotih nie....ingat nak tukaq baru ja....kan senang...tapi belom tentu qeta baru tak wat hal...kan kan kan

hai la wnp....sudah-sudah la tue...kesian kat kami....dah la minggu depan nak balik kampung...jangan la wat hal...huwaaaaaaaaaaaaa

2 ulasan :

Syuhadah Razali berkata...

sedihnye akak nie..dapat baby ada rezeki lagi hebak..haha.

qeta2..jgn la wat hal..kesian la kat sis adah nie...^_^

zulhusna berkata...

TQ dik...tu la pasal...insyaAllah, ada rezeki tak kemana