04 April 2011

jom cari baju....hohohoho

sejak dua menjak nie, aku dah kena ati-ati bab pilih baju....
dulu zaman muda belia, suma baju saiz paling kecik yang aku kena pilih....
lani?????
ouh, zaman sudah berubah....
dari zaman muda belia dah jadik zaman bakal mak-mak...huanghuanghuang
baju dulu saiz S ja aku rasa sangat sesuai, tak pon XS....
slim melim kan haku nie?
tapi lani, baju saiz XL pon haku dah leh pakai....huhuhuhu

ouh ya....aku nak kena cari kain yang sesuai untuk aku pie qeja....kain ketat kat perot sampai xleh benapas....hushhhhh
kesian anak aku, asyik tendang-tendang....hehehehehe
aku pulak kuaq dari qeta leh gie maintain ngan kain cenggitu
sampai ja kat meja, fuhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sakitnya perot aku....nak benapas pon rasa sangkut ja...
abeh anak aku dalam perot nie, lagi la...cian dia

tengok la, malam nie ingat nak pie cari skirt yang sesuai
xdak aku dok ungkit asyik tadak baju ja kat laki aku
aritu dah beli maxi/blouse untuk pakai time peknen nie
bila lik umah, try, besaq gedabak la pulak
wat rugi duet haku je kan
so malam nie kena lebih ati-ati
kena pilih yang muat-muat ngan aku sampai la aku deliver nanti =)


4 ulasan :

maiza love berkata...

baju xyah byk2 beli mengandung cari je seluar getah byk2 hehe..klu seluar jean tu bole tambah kain t shirt dan jahit kelilingnya dah bole bergaya ngan seluar jeans walaupun mengandung hehe..

**::CIKNUURUL::** berkata...

wahhh,g cri bju prgnant,.hehe,.msti kiut kn perot tu,.hehe,.wuisshh,CN bujang lg tp rse cm best je kn cri bju bru,.special kes cri bju time cmni kn,.hehe,.

zulhusna berkata...

maiza love : owww, boleh ke cenggitu? xrase nanti perot tue tersekat ek? heheheh

zulhusna berkata...

CN : perot dah memboyot....ha, tunggu ape lagi....moh cepat join da club...cecepat le kawen..... =)