09 Oktober 2010

MISI MENGURUSKAN BADAN

Yeah!!! setelah sekian lama aku dok memendam niat aku nk menguruskan badan, nampaknya arini misi aku yang pertama telah menampakkan hasil.....aku p joging kot pagi nie...pas subuh, terus ajak kak aku teman...naseb baik la dia cuti...nk ajak laki aku, jenuh bergado la....huhuhuhuhu

pecaya atau tidak??? harusla pecaya kan....aku pie joging depan flat ijau ja, ada 1 lake besar kat situ, sebelah ngan pusat kitar semula....nk kata besaq, tatau la besaq ka dak tasik nie...boleh la setakat nk kuarkan peluh n lari tersemput-semput...hahahahaha

Ramai jugak orang joging sebenarnya...aku ja baru nk menapak kat sini...hihihihihi

mulakan dengan panas badan, aku terus jog sengsorang....kak aku just teman je, dia duduk la tercongok kat bawah pondok....2 round tanpa henti, okeh....punya berjiwa kentalnya aku nk kuruskan badan...i want my figure back.....hohohoho...nk pakai baju kebaya, baju kurung moden...ahaaaaa...bolehkah???


dari pandangan belakang...jangan usha lebih2...auuuuwwwwww....hahahaha

round ke 3, aku stop kat benda alah nie...namanya 'leg press station'

 tengok, aku tengah mempraktikkan menda nieh....nk mencekangkan kaki dan perot...eh, betoi ntah..

ni pulak rowing boat machine...nengok le cemana nk kayuhnye kat bawah nie...

 ahaaaa...aku ingat kaki aku x sampai...tapi sampai jugak....n kak aku la jadik mangsa kena snap....kih3

 ni pulak double mirage walker....aku dok usha ja orang dok guna...n now, my turn...beshhh

 tengok, muka aku dh macam hampeh ja...sbb tu kak aku x focus kat muka....hak3....besh giler nek menda nie.....kayuh macam nek beskal

 hat ni aku try jugak, sat ja...tp gambaq xdak...poyos je kan, suma nk kena tunjuk...hehehe
 chest pump up

sakit badan okeh....aku wat 2-3 kali ja, pastu aku blah...x leh blah ngan menda nie...nk sedapkan ati...padahal aku x reti nk wat....hahahahha



itu je la aku punya aktiviti joging arini...kurus x??? oh, mintak2 la kan....tapi kalau sekali seminggu, leh kurus ke???

dan lagi 1, pas joging tadik....harusla kene isi minyak.....dan bagi meneruskan misi aku untuk menguruskan badan, aku telah memakan ini sebagai breakfast aku buat pertama kalinya

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-

pastu aku lena....hahahahahahahahaha...hancos joging + diet aku

2 ulasan :

bella nabila berkata...

ok . simpan la gambo tu ti 3 minggu g pose yang same tengok slim ker ? ho ho ho .

zulhusna berkata...

arini i datang opis pakai baju kurung moden okeh....badan dah slim, tapi boncet je skit...hahahahaha