25 Mac 2013

short update

waaaa....aku tengah teruja ni.....nak mencari rumah....kalau bukan rezeki area sini, nampak gayanya aku cari kat kampung je la....kalau bukan Kulim, maybe Sungai Petani....tengok hat mana yang cantik, berkenan kat hati, berkenan dengan duit nak potong bulan-bulan.....tengah usha-usha, rasa macam ada yang dah berkenan....tengoklah macam mana....heeeeeeee

Semoga dipermudahkan oleh-Nya....Amin


2 ulasan :

Miss_Yana_Afi (",) berkata...

Wajarla beli rumah kalau dah berkemampuan! Hu3...susah dah nak cari rumah yg harganya mampu milik skrg!
Ada certain2 tempat la yg mampu milik lagi!
Good luck yer!!! (^^,)

zulhusna berkata...

kannnn...yana dah survey-survey ke? kadang yang berkenan, harga mahal giler...ni terpaksa cari kat kampung