08 Mei 2012

29 April ;)

hepi besday to me

Yeay!!!!

dah cukup 25 tahun

dah keja, dah kawen, dah jadi isteri kepada Mr Zulfahimi, dah jadi mama to my handsome boy Zulfa Haiqal

dan bakal menimang cahaya mata ke2 tak lama lagi, InsyaAllah

Alhamdulillah........syukur, syukur sangat-sangat

syukur dengan kesihatan yang diberikan oleh-Nya

syukur dengan rezeki yang datang tanpa henti

syukur dengan umur yang masih diberikan kesempatan oleh-Nya bagi menjadi khalifah dimuka bumi ini

tahun ni laki aku wish besday dalam qeta

otw balik dari our family vacation @ Langkawi
(eh, aku hutang cita pie Langkawi kan...sat la na, hapdate yang nie dulu)

time tu aku dah tidoq, tengok2 laki aku kat sebelah gerak, wish besday....pastu masuk message dari adik-adik aku yang nek qeta asing kat belakang.....dan aku dah tak ingat apa jadi, aku lena balik...sedaq2 sampai sudah depan umah...hahaha

hadiah????

surprise!!!!!!!

xde mende nak surprise-surprise la...dah tua....tapi laki aku ni walaupon tak romantik, tapiiiiiiiiiiiiii bab besday present kompom dia buat aku cam ala-ala bengong tak tau apa...hahahaha.....dah sampai umah, time nak tidoq tu, aku tengok bantal tinggi semacam ja....rupa-rupanya ada hadiah disebalik bantal.....terima kasih abang....sayang abang ketat-ketat....muahhhhxxxsss



ni lah hadiah taon nie
Britney Spears Midnight Fantasy Perfume
wangi....bau manis-manis gitew  ;)
tapi aku ngan slumber je cakap, 'ingat dapat Samsung Galaxy Note ka'
hahahaha *hover kan*
husna, syukur dengan apa yang ada


last Sunday pie jugak la Secret Recipe sebab aku hari-hari asyik meruntun nak makan kek...bukan nak sangat pon, tapi teringin....


mine, Chocolate Indulgence
sedapnya la hai....1 slice je, tak mau beli whole bila memikirkan peti ais kat umah dah penuh ngan cekelat Langkawi...hehehe




they are MINE too....heros of my life




Abang Haiqal dengan ayamnya





Kid's Meal
ini Haiqal punya
dia makan fries ja, yang fish & chip tu bapak dia balun





Lasagna yang dap-dap





Curry Mee
laki aku punya jugak





Mushroom Soup
ini Haiqal punya
dia makan licin.....siap marah lagi kalau lambat suap...hahahaha
Haiqal Haiqal


InsyaAllah, taon depan sambut berempat pulak

*__________________________*






1 ulasan :

Zarina Dan berkata...

Un..tahniah!Happy birthday..n congratulation untuk 2nd baby..moga bhgia smpai syurga..amin~~~~