20 Januari 2012

tader citer


ni gambar pas abeh final aritu
dengan bebudak 1 kepala
planning nak makan merata, alih-alih pegi kepci je
hehehe


meh aku mulakan mukadimah dengan sesi pengenalan eh....dari kanan gambaq ni, Nawal, Yus, aku yang comei, Eija, Zubeict, Ekin, K.Nor dan Eila......
ramai-ramai kat sini yang dah kawen K.Nor, anak lima & aku, anak sorang
bila dok je gosssiiiiiiipppppp, ngumpatttttttt, terase macam gegurl je....yela, suma yang len kepala gila-gila...anak-anak dara pulakssss tu...kire I ngan K.nor pon termasuk jugak kategori itulah....hahaha


pastu kan, bile aku tengok kiri kanan, ramai bebudak yang tengah khusyuk stadi, ada yang geng pompuan, ada yang geng laki & tak terkecuali yang kapel mapel....tetiba terus teringat zaman aku blajo dulu-dulu.....  ;)
mase zaman poli, aku tak dek pengalaman macam ni....yela, budak kelas suma pompuan....nak study pon ngan pompuan je la....abeh kuat, study je kat bilik sesama....kalau rajin sikit, baru pie library....tapi tetap ngan pompuan jugak....kira macam tak dak umppphhh lah orang kata....hahaha


pastu teringat zaman sekolah menengah.....*giler kan...dah jadik bini orang dok buat teringat zaman bujang...laki aku baca ni, matiiiiiiiii...hahahaha*....zaman sekolah menengah dulu, banyak port yang leh study....antara tempat kegemaran untuk study bersama si dia ialah di library....  ;)...tapi aku berani wat macam ni masa dah naik form 3 kot tak silap...yela, masa form 1 ngan form 2 kan kapel ngan orang jauh...mana ada nak study berdua...bila dah kapel yang dekat, baru leh study sesama....baru apa yang dibaca tu masuk terus dalam pala otak tanpa perlu ditapis-tapis lagi...hahaha....pastu kalau pakwe tu pulak ala-ala teror math ke, add math ke, die la pulak yang jadik tok guru...tapi tak la nak marah awek yang serba lembbbbbbssssssss ni, marah marah sayang je...hahhahahahakkktuiiiiiiihhh...geli aku


kalau nak kata study kat kepci tu, rasa tak penah la kot...yela, zaman budak-budak...ingat banyak sangat ka duet mak pak bagi...nak bawak kuaq biasiswa, nak kena bersoal jawab bagai....ni guna je la ape yang mak bagi, yang abang bagi...ada duet lebih, ada la....kadang ada la budak laki pie cari buger kat mana ntah, aku jarang beli sebab kekurangan duet...kesian kan....tapi lani, 'abang, ayang nak beger'....balik umah, siap!!! nak beger apa, ayam special + cheese??? daging special??? no hal....odeerrrrrrrrrrrrr je, sampai....odeeeeeeeerrrrrrrr siap...kan sonang...naseb baek aku kawen awal kan, ada tempat bergantung harap...hahahahaha


dah, tu je nak merapu



1 ulasan :

honeyfarhan berkata...

ahaha..t'hengat okies...