26 Januari 2012

addicted to hidden chronicles




sumpah, aku tak penah pon nak kodek game kat pesbuk tuh.....kalau tetiba tengok aku send apa-apa ja la bab game kat pesbuk, tu bukan aku yang maen....laki aku....dia ada pat lima nam account pesbuk semata-mata nak men game dan  tak terkecualilah pesbuk aku....

tapi kan, sejak dua menjak aku dah abeh final, dah bleh rilex-rilex kat umah, tetiba aku terhasut dengan hasutan laki aku....'ayang, mai la men ni....ni untuk ayang jugak...untuk minda'....perghhhh, ayat.....pastu bila aku tengok game tu, 'ala, game ni....ayang pon reti'.......yang laki aku ni pulak, kalau men game ni ja, 'ayang mai tolong sat, tak jumpa ni'.....so, terus aku ngadap benda alah ni laki bini...hahahahaha....semalam aku baru berangan nak lipat kain yang bertimbun tu, tapi alih-alih terjebak dengan penyakit kaki game laki aku, 2-2 dok bertepek depan laptop...sampai koi 2 pagi kot.....kesian Haiqal...mak pak kalut cari benda tersembunyi, anak kat belakang dok buat head banging sengsorang....muahahahaha

2 ulasan :

♥e'in♥ berkata...

best ea game nie? e'in mmg bkn kaki game.. so tak tahu.. hehe

zulhusna berkata...

best... ;)