12 Januari 2012

cer teka cer teka

kawan-kawan.....amacam life?? rungsing??? hepi??? banyak masalah??? tak dak keja???
meh meh, sapa-sapa yang rasa kepala tu dah macam batu konkrit, dah macam kena hempap lori balak, meh la singgah blog I ni.....I akan cuba menyelesaikan kerungsingan pikiran anda-anda sekalian...aeeuuuuuwwwww



ok

kita mulakan dengan satu teka teki


teka tekinya berbunyi begini



tapi sebelum tu

sila jangan memberatkan lagi kepala anda dengan jawapan yang tak tercapai akalmu okeh....

tak yah ambik calculator saintifik pon nak jawab ni

ikot logik je


T______________T






soalannya adalah :




dalam banyak-banyak kenderaan, kenderaan apa yang tak dak kepala, tak dak badan, tapiiiiiiiiiiii, ada pemandu???




ha, jawab jawab jawab

jangan berebut

angkat tangan bagi sapa yang tau


ya ya ya


sabaq sabaq



dah ada jawapan???

apa, kereta mayat????


yaka 


jawapannya :

SALAH



lagi lagi....lai lai lai


sapa tau ini jawapan 


sila jangan malu jangan segan, meh la jawab


kalau salah xdak nya aku nak marah


kan suka-suka je nie


cepaaaaaaaatttttttttttttttttt



haish.....tak reti-reti ke nak memikio??? dah abeh idea dah??? senang je tu


ok ok


kang makin sewel otak yang berserabut tu pulak

hehehehehe


jawapannya adalah:






















































jeng jeng jeng










































1






















2


























3





















tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa









































hahahahahahahaha

aku tak tau nak boh nama dia apa

gila kewlllll brader nie

kompom dalam ati dok maki orang sekeliling

siap tengok camera tu yang tak tahan tu

hahahahahahahaha

gelak guling-guling

naseb baek dalam qeta

kahkahkahkahkahkahkah





*aku jumpa kenderaan ni masa otw pie ambik exam semalam....K.nor la, beriya je dia cita 'eh, korang tengok tu....tu la lori tak de badan dengan kepale....diorang tengah test drive lori tu sebelum pasang body.....tengok driver die pakai helmet'


hahahahahahahahahaha

sumpah, sepanjang aku idop 24 taon kat bumi nie....eh, dah nak masuk 25 la.....
aku tak penah jumpa ponnnnnnn

ni 1st time


ada 2 bijik semalam



yang mula-mula, tak dan nak snap


muka brader tu garang, cam bodyguard....hahahahaha


yang second ni, si Ila siap

'cepat-cepat, tangkap gambar...kite slow kete....dapat tak dapat tak???'


hahahahahahahahahaha


memang tak bleh blah punya member


suma satu kepala


macam ni la jadiknya



apa pon, memang lawak



kan K.nor kan, kan nawal kan, kan ila kan, kan yus kan


*saje nak memfofularkan kawan-kawan*

hahahahahaha

4 ulasan :

honeyfarhan berkata...

ahaha..lawak btul hari yg b'knaan...da release tnsion nk g jwab exam sdikit sbnyak...

zulhusna berkata...

tawu xpe....hehehe

shaLiciOus berkata...

tu bas tak pasang housing lagi *abah aku kata*

zulhusna berkata...

shah : abah hang lagi rock...hehehe