04 Mac 2015

Bye2 Maxis....Welcome Digi

Setelah 12 tahun aku berkhidmat untuk Maxis, nampak gaya aku kena angkat kaki....lama sangat dah tu.......perasaan nak tukaq line yang lain semakin membuak-buak bila asyik tak dak line ja......kalau duduk kat kampung aku boleh terima akal lagi la....tapi duduk kat Putrajaya pon line asyik on off.....ini boleh mendatangkan marah.....

Boleh bayangkan tak, aku balik kampung masa CNY baru-baru nie, 4 hari aku duduk kat kampung, line internet sikit pun tak dapat.....kalau nak dapat wassup, kena keluaq pie pekan.....habis aku terputus hubungan untuk bergossip dengan kawan-kawan....saja kan, nak suh aku mengeratkan silaturrahim dengan family je kan....siap adik aku la tolong share hotspot....tu pon sat ja, sebab dia kedekut...kang habeh la data dia....muahahahaha

Disebabkan itu, aku telah ambik keputusan nak bertukar ke Digi......sebab adik aku sorang pakai Digi....kat kampung, dia sengih ja dok main internet...hat lain, qeja nak komplen line macam siput....aku la salah sorang....hahaha...Pak Zul lagi la, dia baru tukar ke Celcom....pon sama....tapi wassup tu masuk lagi la....nak cek emel ja tak lepas.....bengang ja....orang bisnes la katakan....ai orang gomen, okei je pon tak dapat internet....  :)

So, mari kita bertukar.........Welcome Digi




Bye Maxis.....



Ayat sedih nampak kat atas tu....T____T






2 ulasan :

Ezy Loy berkata...

yea! digi mmg best!

zulhusna berkata...

Kannnn...tapi aritu macam gelong-gelong jugak digi ni pun...*lappeluh*