21 Julai 2012

Ramadhan datang lagi ;)

I'm backkkkkkkkkkkkkkk......huarghhhhhhhhhhhhhh....3 minggu aku tak jenguk blog....ada la sekali sekala bukak tapi tak sempat nak post apa-apa....3 minggu yang memeritkan dah berlalu...2 minggu bizi dengan exam....tidoq pon cukup tak cukup ja....pas abeh exam rushing balik kampung, aku ada English course kat Hotel Seri Malaysia Kepala Batas, dari Ahad - Selasa.....pas abeh course, rushing balik Putrajaya pulak...then Haiqal lak demam panas....dugaan sungguh...2 hari aku tak pie qeja....  ;(

dan Alhamdulillah,pada malam pertama Ramadhan, semuanya dah berakhir....Haiqal dah kembali ceria + sihat, dah mau makan, dah mula nak mengemas umah....syukur

disini aku mengambil kesempatan untuk memohon ampun dan maaf kiranya ada kekhilafan sepanjang aku mencorat-coretkan entry-entry kat blog ni.....mana tau ada yang terasa ati, ada yang terasa pedas cilinya, ada yang rasa menyampah membacanya....mohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.....

Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak

semoga bertambah amal ibadat kita pada Ramadhan taon ni

dan usia kandungan aku pada 1 Ramadhan genap 36 minggu...makna kata dah cukup 9 bulan.....hanya mengira hari untuk deliver adik Haiqal....sempat or tak untuk beraya??? hanya Dia yang maha mengetahui....semoga dipermudahkan semuanya oleh-Nya  ;)

pstttt.....mak aku cakap, masa deliver aku dulu, 1 Ramadhan lah....jam 5.55pagi....orang baru pas sahur....adakah aku akan mengulanginya untuk adik Haiqal??? ouh, barang bb tak masuk beg lagi....makna kata dak lagi la kot kan...hehehehe




2 ulasan :

khairul onggon berkata...

Salam Ramadhan al-mubarrak.. Selamat berpuasa :)

zulhusna berkata...

Selamat berpuasa jugak...semoga Ramadhan kali nie memberi jutaan keberkatan berbanding tahun sebelumnya :)