31 Januari 2011

SURAT....

Surat.....
aku tau surat tu nanti aku akan dapat jugak....
surat yang akan merubah kerjaya aku.....tapi bukan profession aku sbg PA....
aku dah agak, mesti dah tak lama surat tu akan ada orang letak kat meja aku...
tapi tadi surat tu aku amik senirik kat pigeon hole memandangkan PAP tempat aku nie lambat masuk opis
mula-mula baca, atas nama Pn Nurul Husna
ingatkan dapat kursus INTAN ka, dapat pergerakan gaji baru ka :), tapi tak
surat penempatan baru
kena jaga bos baru
act, memang aku dah jaga dia memandangkan dia tadak PA kat sini
tapi secara tak rasmi la
*tapi dalam x rasmi pon, terok jugak aku kena buli....hohohoho
ni bila dah dapat surat tue
itu menandakan secara rasminya aku jadik PA dia
ntah.....nak cakap hepi or tak pon aku tatau
cos aku dah tersangat2 selesa dengan bos aku sekarang
:(
Sedih pon ada
even still satu pejabat, tapi lain la rasa....
sepanjang bulan 1 aritu, aku memang jaga 2 orang bos.....
siap leh wat perbandingan lagi which one better...ngeh3
bos laki vs bos pompuan
hampa rasa which one better???
aku????
harusla bos laki.....
bos pompuan lain peelnya
dari a-z suma PA buat
kadang tengah makan pon dia leh call mintak wat keja dia
aku ngan perot terboyot nie cepat-cepat la nek opis,
alih-alih dia cuma mintak aku masukkan no tepon pegawai opis dalam henpon dia
aku rasa cam nak bommm ja opis time tu....adoiiiiiiiiiiiiiiii
aku bukan nak mengeluh sbb cita-cita aku dulu pon nak keja dalam pejabat, 
haaaa, amik la....nak sangat kan
baru sebulan aku jaga, dah macam-macam benda yang aku x brapa nak ok
ni nk kena jaga 3 taon....leh hampa pikiaq cam mana??? (bos baru aku dah nak pencen lagi 3 taon...yahooooo)
bos laki gak relax
bos, arini sy el....ok
bos, arini sy nak halfday, nk balik kg.....ok
bos, sy kuar jap, pie klinik.....ok
bos, sy blablablabla....ok
bos, maaf...sy tak masuk opis, kena pegi hosp....ok, nanti sy tutup komputer....
*hampa ada bos nak tolong tutup pc??? satu dalam sejuta pon blm tentu jumpak*
kadang bos pulak cakap kat aku
husna, 12.30 kuaq makan skali.....ok
tak sihat ka arini, nampak pucat ja...ko
husna, sy pie meeting....ok
husna, sy blablabla.....ok
baru la syok nak qeja....
bukan nak cakap yg aku ni amik kesempatan atas kebaikan bos,
tapi aku rasa keselesaan bila qeja dengan bos yang sebegitu
xde la pentingkan diri seniri sampai aku nak makan pon x sempat
kesian anak aku
huhuhu
xpa, taon nie pon tak lama aku jga
InsyaAllah bersalin nanti aku nak amik cuti 90 ari
bior la bos aku sengsorang
jenuh la dia
heheheheh
tapi tu la
dalam ati nie still rasa x best
suma sebab surat tu
bos lama aku pulak cuti
td dia mai, aku x tengok g surat tue
kalau tak leh jugak gitau situasi aku sekarang mcm mana
nie kena tunggu next week la
hurmmmm
harap semua ok
jangan aku pengsan jaga bos baru
bos baru aku plak kena heart attack sebab dapat PA mcm aku suda....
hahahahaha




4 ulasan :

bella nabila berkata...

yuhu...wahhhhh! tahniah2 ! nak ken a celebrate lah ! woooohooo! hahhaha

ch!natsu berkata...

wish u luck kat tmpt br.. =)

zulhusna berkata...

ela : byk la hg punya celebrate...hg tatau nanti un kena buli cam mana...

zulhusna berkata...

ch!natsu : tq...tapi ofis still sama, bos je lain..huhuhu