18 Ogos 2014

Ayam black pepper ala kak own


Minggu lepas Pak Zul ada cakap, hari nie opis dia ada buat pot luck....dia tanya nak masak apa....aku cakap  'ayam BBQ'....pastu dia pun bagitau kat opismate dia yang nanti dia nak bawak ayam BBQ, 2 ekoq.....semua pakat dok tanya 'hang nak bawak tempat panggang tu semua ka???'....bukan ayam BBQ sebenarnya, ayam black pepper je pon....kihkihkih

Gigih tau semalam perap ayam 2 ekoq....semangat nak bagi orang makan....sedap tak sedap belakang kira.....tengok gambar macam sedap....hahaha

Buat yang simple-simple....tapi lambat jugak nak tunggu turn nak bakar ayam nie...al-maklumlah oven kecik ajo....tak sempat nak habiskan 2 ekor ayam, Pak Zul pulak sambung bakar....

Nak resepi???

2 ulasan :

cHuna Pelangi berkata...

kak husna.... nk resepi :)

zulhusna berkata...

boleh2....jap eh