28 November 2010

TQ Bos!!!!! (:


TQ Bos....

tue je aku nak cakap....bos aku nie setiap kali pie outstation dia konpom x penah lupakan PA dia....bagus kan bos aku nie???? dah la sporting habis, baik pulak tue....no hal no hal je ngan dia...harap2 SKT aku taon ni bagus jugak la, kan3....hehehehehehe

Saje nak share ngan kengkawan....baru2 ni, my bos kena bagi talk untuk kursus induksi kat Kota Kinabalu & Sandakan....4 ari jugak la bos aku nie pie....

Pastu, ari keesokan bos masuk opis...tetiba je bos kuar dari bilik, bagi benda ni kat aku :-

Bos : nah, ambik wat tukaq ngan kaler baju...(den dah x hengat ayat bos cam mana...lebih kurang la....)
aku : terpinga-pinga....TQ bos

pastu, bos aku pie mana ntah...laju ja aku bukak plastik tue....tau apa bos aku bagi????cuba teka...hehehehehe

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
teka la dulu benda pa....satgi dah tunjuk x seprais la pulak...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dah leh agak ka benda pa???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  Kerongsang dari Sabahan....suma nie bos bagi aku....cantek kan????

tatau bila nak stat pakai...hehehehehe....



Pas dapat ole2 dari bos, aku gitau la ngan laki aku....cakap bos bagi kerongsang, 1 papan...pastu laki aku leh plak dok wat konpius, bos bagi kat aku sorang ka suh pilih 1 yang mana suka??? ya tak ya jugak, kan.....aku x tanya bos pon....
petang sikit, aku dah kemas2 nak lik keja....aku tanya bos....

Aku : bos, kerongsang yang bos bagi tu, untuk saya semua ka?
Bos : ya, semua-semua...
Aku : (dlm ati, yes!!!)
best kan dapat bos cenggini....even dia laki, tapi dia x pena lupah PA dia...PA ja  x penah hengat kat bos....huhuhuhu...dulu p terengganu, belikan aku kopok lekor.....apa pon,,,,,,,,



TQ BOS


4 ulasan :

nOthinGs tO dispLay berkata...

bos aku plak bg keronsang love2bagai dua pasang..aku tanya la utk aku ka dua2? dia jawab "ni utk org2 muda ja love2 ni, leha (typist) tu muda ka?" aku diam truss

zulhusna berkata...

beshh kan dapat bos mcm nie??? kita ja x penah kat depa...hehehehe

cik pidah :)) berkata...

hahahaha.hambek!satu papan ha.gilaaa syokk!

zulhusna berkata...

tu la pidah...bek jadik PA....kalau jadik cikgu, bolom tontu guru besaq bagi adiah kat cikgu-cikgu...kan3???? hahahahahaha