15 Mei 2015

Peperiksaan Khas Untuk Memasuki Skim Perkhidmatan Pegawai Tadbir N41 (KPSL) dan Ujian Kemahiran ICT - Tahap Lanjutan

Alhamdulillah, bagi sapa-sapa yang ambik exam nie, minggu lepas dah berlangsungnya exam ICT kan....minggu nie pulak setel exam KPSL.....result tunggu la dalam 3 bulan lagi nak tau samada lulus atau pun kandas...harap-harap tu, lulus lah...ye dak....hikhikhik

Untuk tahun nie, aku dah tak ambik exam ICT sebab dah lulus ke3-3 paper dengan jayanya....bangga gittew...hahaha....aku cuma ambik exam KPSL, paper 1 ja...perintah am....paper pekeliling + law dah lepas....alhamdulillah....harap-harap ada la peluang nak lulus kali nie....InsyaAllah

Dalam tempoh masa sebelum exam nie jugak, aku dapat banyak whatsapp/sms + emel untuk share nota exam ict dan jugak past year queston untuk KPSL N41.....ada yang sempat aku reply, ada yang tak sempat....terus ja aku emel....

Tapi masalahnya kat sini, dalam entry aku yang lepas kat Exam ICTResult Exam ICT dan Exam KPSL N41....aku mohon sapa-sapa yang nak nota + contoh soalan lepas, please emel kat aku alamat emel korang atau pun whatapps/sms alamat emel PERSONAL untuk aku hantar nota + soalan tersebut.....aku dah zipkan semua soalan dalam 1 folder.....yang merumitkan + merungsingkan aku, pakat whatapps bagi emel gov....aku dah cakap, emel gov tak lepas sebab fail tu besar....bila mintak emel personal, tak de....macam mana nak tolong.....

Pastu ada pulak esok nak exam, hari nie baru mintak contoh soalan...pastu desak-desak suruh emel segera....ini boleh mendatangkan marah....nak emel terus rasa tak mau emel....hahahaha...encik, puan, kakak, abang, adik.....saya tak kesah tau nak share nota-nota tu, tapi tengok keadaan la...kalau emel waktu malam, insyaAllah esok baru aku emel....kalau emel hari cuti, insyaAllah hari bekerja aku emel....sebab aku pun ada kekangan masa...minggu ada kelas, weekend memang tak sempat aku nak cek emel....sori okei....

So lepas nie, sapa yang nak contoh nota  exam ICT + soalan exam KPSL N41, sms/whatsapp awal-awal...at least aku sempat kumpulkan semua alamat emel PERSONAL tu untuk aku buat sekali harung....memang tak susah nak emel, tapi aku mintak kerjasama kalian untuk memudahkan aku sama bagi proses menghantar emel tersebut....dan awal-awal aku cakap, aku akan emelkan 1 folder terus....pandai-pandai la korang cari  fail mana je yang korang nak.....nak soalan word ja ka, excel ja ka, power point ja ka, semua ada dalam tu....jangan pulak nak suruh aku hantar fail-fail tertentu ja....sebab aku tak sempat nak buat ikut paper yang korang nak....jangan anje sangat eh...
T____T

Sekian melaporkan...kang banyak-banyak kang aku teremosi pulak  ;)



1 ulasan :

Uyul Rosli berkata...

Salam.. Awak.. Saya baru dapat tawaran untuk Exam Gred N41. Isnin ada exam dah. Boleh ke awak emailkan ke uyulrosli@gmail.com. Maaf susahkan. terima kasih