30 Jun 2011

Alhamdulillah.....dah seminggu

sori geng, lama tak hapdate.....apa pon, aku bersyukur, aku dah selamat melahirkan seorang bayi lelaki, pada 23 Jun 2011, Khamis @ 11.16 pm.....alhamdulillah, bb kuaq jugak ari khamis malam jumaat cam aku harapkan...>___c

pengalaman melahirkan????ouh, sungguh ngeri...hahahaha...dak la...masing2 ada pengalaman sendirik...sakit macam mana sekalipon, ni la pengorbanan kita untuk si anak....dan2 aku terpikiaq, macam mana la mak aku leh ja branak sampai 15 orang....aku yang sorang nie pon aku dah pikiaq macam2 nak tambah lagi sorang...hahahaha...apa pon, syukur, suma selamat....

bb arini dah masuk seminggu....makna kata, tepat jam 11.16pm malam nie, cukup la 7 hari usia bb....kepada sesapa yang nak melawat, meh la umah....aku still kat putrajaya lagi....tunggu bb, bb kena kuning sikit....then bb dah sihat, baru lik pantang kat kampung....uishhh, risau gak aku nak tinggai bapak bb sengsorang.....tera aku tengah pantang nie pon aku jugak bangun ion baju dia, ni aku tadak???? pepaham sendirik la ye....

gambaq baby???hehehehehe....sat na...jom gebang dulu sementara bb lena....ngeh3.....nama baby??? setelah bergado, tarik rambut, tertepuk tampaq ngan laki aku.....akhirnya nama nie telah menjadi taruhan 'ZULFA HAIQAL BIN ZULFAHIMI'....  >_____< ....tapi aku masih prefer nama yang sebelum nie....hurmmmmm...xpa2, tunggu next zulfa plak ye.....

meh kodek-kodek gambaq bb....tengok muka aku ka muka laki aku...yang penting, idong dia tue ikot sapa...hahahahaha

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




Zulfa Haiqal bin Zulfahimi
23 Jun 2011 (Khamis - malam Jumaat)
11.16 malam
3.46 kg
Normal (vacum)
Hospital Putrajaya



nak lagi??? meh scroll.....muka Haiqal ari2 nampak len....sat muka aku, sat muka laki aku....yang penting, Haiqal dah dapat akai baru....mai time malam ja, sejam sekali konpom bangun nak nyusu....sangat menguji kesabaran aku yang kuat lena dulu....muahahahahaha


si bam-bam








gambaq arini....tak macam 3.46kg pon....tapi pp dah tembun...  ;)



2 ulasan :

shiqin berkata...

TAHNIAH kak.. kemaen nma pjg. nt pggl zul jew. hehehe

jgn marah na, gurau2 ja.
cian bby vacum.. takpe lah yg pnting slmt dah.

p/s: kebetulan bday ank kak sma ngn bday kwn shiqin..
sng nk engt.
:D

zulhusna berkata...

hehehe....tq shiqin....ouh, musti kawan tu spesel kan, tu yg senang nak hengat tue...